Германското външно разузнаване предупреди, че ИДИЛ може да организира атентати

...
Германското външно разузнаване предупреди, че ИДИЛ може да организира атентати
Коментари Харесай

Германия бие тревога: Европа да се готви за нови кървави атентати

Германското външно разузнаване предизвести, че ИДИЛ може да провежда атентати в Европа. За пръв път шефът на Федералната работа за отбрана на конституцията (BfV) Томас Ханделванг беше хазаин на годишния симпозиум на службата за външно разузнаване в Берлин, написа " БулНюз ".

``
реклама
Ханделванг предизвести, че никой не би трябвало да се заблуждава от военния погром на ИДИЛ в Сирия. Организацията продължава да работи, като образец са атентатите в Шри Ланка, където починаха стотици.

" Продължава разпространяването на агитация от последователите на ИДИЛ и тази агитация приканва за офанзиви против цели на Запад ", сподели шефа на BfV.

На срещата на разузнавачите беше наранена и тематиката за крайнодесния и крайнолевия екстремизъм.

" Крайнодесните се възползват от избрани проблеми, с цел да се приближат до жители, които не са техни последователи и да отровят атмосферата с агитация и дезинформация ", споделя Ханделванг.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 n eXu s (преди 1 минута) Рейтинг: 36745 | Одобрение: -40585 Да взривяват каквото щат. Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, RO, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР