Германското правителство очаква доставките на руски газ по газопровода Северен

...
Германското правителство очаква доставките на руски газ по газопровода Северен
Коментари Харесай

Берлин очаква доставките на природен газ по Северен поток-1 да бъдат възобновени утре


Германското държавно управление чака доставките на съветски газ по газопровода " Северен поток-1 " да се възобновят на следващия ден след привършване на рутинните действия по поддръжката му. Това сподели заместник-говорителят на немското държавно управление Кристиане Хофман, представена от ДПА.

Газовите потоци ще бъдат възобновени на следващия ден, както е планувано и в сходство с договорните отговорности на съветската държавна компания " Газпром ", съобщи Хофман.

Тя отхвърли да разяснява скорошното предизвестие на съветския президент Владимир Путин, че доставките на газ могат да спаднат до 33 милиона кубични метра дневно, в случай че ремонтираната турбина от " Северен поток-1 " не бъде доставена скоро.

поток

Подобен процес на събитията би означавал, че тръбопроводът работи с почти една пета от целия си потенциал.

Германският мрежови оператор " Газкейд " (Gascade) на собствен ред разгласи, че на следващия ден ще стартира газоподаването по оборудването.

На този декор Путин сподели пред кореспонденти след визитата си в Иран, че следва да се разбере в какво положение ще се върне изпратеното за ремонт съоръжение, съобщи Ройтерс.

Съществува риск то да бъде изключено, а " Северен поток-1 " да прекрати работата си, даже откакто турбината се върне от Канада, където се правят ремонтните действия по нея, добави съветският президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР