Германското издание Шпигел си навлече съдебни проблеми със звездата на

...
Германското издание Шпигел си навлече съдебни проблеми със звездата на
Коментари Харесай

Жена, която твърди, че е изнасилена от Роналдо, проговори, звездата дава издание на съд

Германското издание " Шпигел " си навлече правосъдни проблеми със звездата на международния футбол Кристиано Роналдо. Списанието ще бъде обещано на съд от юристите на португалеца още при започване на идващия месец, оповестява gong.bg.

Причината за желае е в материала на медията, в който е интервюирана американката Катрин Мойорга, твърдяща, че е била изнасилена от звездата през 2009 година в Лас Вегас. Твърди се, че тя е получила 375 хиляди $, с цел да мълчи. Адвокатът на Майорга обаче оспори извънсъдебното съглашение.

34-годишната американка Катрин Майорга, която претендира, че е била изнасилена от звездата Кристиано Роналдо, прогровори за пръв път обществено за случая, който стана медийно притежание предходната година с помощта на немското издание „ Шпигел. От списанието прецизираха тогава, че са получили документи от Football Leaks за случая. Сега още веднъж „ Шпигел ” разгласява за пръв път думи на американката, която споделя своята история.

Последва мълниеносен отговор от юридическия екип на Роналдо, който разгласи информацията за " брутално противозаконна " и добави, че още в понеделник ще внесе в съда документите за обезщетение за накърняване достойнството на клиента си. /gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР