Германският туроператор TUI очаква летният сезон на 2021 г. ще

...
Германският туроператор TUI очаква летният сезон на 2021 г. ще
Коментари Харесай

Германският туроператор TUI очаква сравнително нормален летен сезон тази година

Германският туроператор TUI чака летният сезон на 2021 година ще бъде „ значително естествен “ на фона на започнатите  имунизационни акции В Европа, съобщи „ Ен Ел таймс “, базирайки се на изявление на основния изпълнителен шеф на компанията Фриц Йосен във в. „ Райнише пост “.

„ Ако сме успеем да защитим изключително уязвимите групи на популацията от болестта, ограничаващите ограничения по света ще бъдат отстранени или разхлабени доста “, разяснява той. Според Йосен хората ще похарчат повече пари по време на почивките си тази година, поради натрупалото се предпочитание за пътешестване и останалите неизползвани ваучери от 2020 година

Компанията чака скоро да стартира да работи при  80% от нормалния си потенциал. Йосен разясни, че тази година всички 16 круизни кораба на туроператора ще бъдат пуснати в употреба.

Той чака 2021 година да е „ година на преход “ защото през първата й половина туристическият бранш ще продължи да бъде под напън. Той не се чака да се възвърне изцяло преди 2022 година

Според Йосен фирмите като TUI могат да се възстановят по-бързо от цялостната промишленост, изключително спрямо компаниите, които са фокусирани върху бизнес пътуванията. Очаква се в кратковременен проект множеството бизнес против да продължат да се организират в онлайн среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР