Германският централен защитник Роберт Хут, който напусна Лестър след края

...
Германският централен защитник Роберт Хут, който напусна Лестър след края
Коментари Харесай

Хут няма да ходи в Дарби, защото… вече е спрял с футбола

Германският централен бранител Роберт Хут, който напусна Лестър след края на предишния сезон, опроверга информацията, че ще заиграе за Дарби Каунти в Чемпиъншип. 34-годишният троент първенец на Англия персонално съобщи, че няма безусловно никакъв късмет да укрепи състава на Франк Лампард, просто тъй като към този момент се е отказал от дейната си спортна кариера, само че просто не е бил обявил решението си на необятната общност.

Бившият национал на Германия употребява за естрада профила си в Twitter, където отговори на футболния сътрудник Джон Хариът, от който в действителност излезе “новината”, че Хут ще подпише с “овните” за сезон и половина.

“Това безусловно няма по какъв начин да бъде истина. Аз се отхвърлих! (Просто не съм го обявил в изявление, плачейки”, написа Хут в отговор на Хариът.

This literally couldn't be less true. Ive retired! (I just haven't done an interview and cried about it) https://t.co/tLfHslQH2q
— robert huth (@robert_huth) January 11, 2019
Германецът прекара цялата си професионална кариера в Англия, преминавайки през Челси, Мидълзбро, Стоук Сити и Лестър, като завоюва две трофеи с лондончани и една с екипа на “лисиците”. Бранителят има 322 мача в елита на Острова, а с изключение на трите шампионски медала има и второ място във ФА Къп със Стоук, като през 2011 година бе определен за състезател №1 на “грънчарите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР