Германският тенисист Ян-Ленард Щруф смята, че ще бъде голям срам,

...
Германският тенисист Ян-Ленард Щруф смята, че ще бъде голям срам,
Коментари Харесай

Германски тенисист: Ако Новак Джокович не играе на Australian open, ще бъде голям срам

Германският тенисист Ян-Ленард Щруф счита, че ще бъде огромен позор, в случай че международният номер 1 при мъжете Новак Джокович не играе на Откритото състезание на Австралия през 2022 година.

Повод за изявлението на 31-годишния немец стана оповестеното от уредниците на шампионата от Големия шлем предписание, че единствено имунизирани тенисисти ще могат да вземат участие в надпреварата през януари следващата година. Изключения са вероятни, само че единствено по медицински аргументи.

"От спортна позиция ще бъде срамотия, в случай че Джокович не се състезава в Австралия. Това е неговият най-успешен шампионат ", безапелационен бе Щруф пред SPOX, визирайки опцията сръбската тенис звезда да пропусне първия за годината шампионат от Големия шлем.

Новак Джокович към този момент не разкрива дали е имунизиран и по тази причина не е удостоверил желанията си да пътува за Мелбърн. Сърбинът държи рекордните девет трофеи от Откритото състезание на Австралия и победи в последните три издания на шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР