Германският специалист Юлиан Нагелсман, който вчера беше уволнен от Байерн

...
Германският специалист Юлиан Нагелсман, който вчера беше уволнен от Байерн
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман е вариант за нов наставник на Тотнъм

Германският експерт Юлиан Нагелсман, който през вчерашния ден беше уволнен от Байерн Мюнхен, може напълно скоро да си откри нова работа и да застане отпред на Тотнъм.

Според медиите във Англия младият ментор е подготвен да поеме " шпорите " и е отворен към това да стартира договаряния с лондонския клуб.

Припомняме ви, че във вчерашния ден Нагелсман беше освободен от Байерн Мюнхен, като немският първенец назначи на негово място Томас Тухел с контракт до 2025 година.

В същото време пък Тотнъм напълно скоро също може да остане без управител, защото напоследък връзките сред наставника Антонио Конте и неговите футболисти внезапно се утежниха и съгласно мнозина е въпрос на време италианецът да бъде уволнен.

Ако в реалност Юлиан Нагелсман се озове отпред на Тотнъм, то за младия немски експерт това ще бъде първа работа отвън родината му, където той е водил съставите на Хофенхайм, Република България Лайпциг и Байерн Мюнхен.

Освен него измежду разновидностите за нов ментор на лондончани се спрягат още имената на Маурисио Почетино, който е без тим след уволнението му от ПСЖ и Венсан Компани, който сега е треньор на Бърнли.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР