Германският специалист Юлиан Нагелсман е сред вариантите за нов мениджър

...
Германският специалист Юлиан Нагелсман е сред вариантите за нов мениджър
Коментари Харесай

Челси се интересува от младия треньор на РБ Лайпциг

Германският експерт Юлиан Нагелсман е измежду разновидностите за нов управител на Челси, написа " Билд ". 33-годишният Нагелсман сега води Република България Лайпциг, с който доближи до полуфиналите на Шампионската лига и взе бронза в Бундеслигата през предишния сезон, а сега още веднъж е втори на две точки от водача Байерн (Мюнхен).

Ръководството на лондончани стартира да обмисля други възможности на сегашния ментор Франк Лампард, поради резултатите на тима в последно време. Челси заема деветото място в класирането сега и е на цели 10 от краткотрайния водач Манчестър Юнайтед, откакто позволи четири загуби в последните си шест мача във Висшата лига. Това несъмнено не се нрави на управителните фактори при " сините ", изключително откакто през лятото бяха изхарчени към 250 милиона паунда за прехвърляния.

В листата от евентуални претенденти са още Томас Тухел, който неотдавна бе освободен от ПСЖ, Масимилиано Алегри, който е без работа вечер втора година, Брендън Роджърс, който е отпред на Лестър и Ралф Хазенхютъл, водещ сега Саутхамптън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР