Германският шампион Байерн бил все по-близо до реализиране на мечтания

...
Германският шампион Байерн бил все по-близо до реализиране на мечтания
Коментари Харесай

Байерн: Нямаме яснота около Сане

Германският първенец Байерн бил все по-близо до осъществяване на мечтания трансфер това лято с привличането на немския национал Лирой Сане от британския отличник Манчестър Сити. Според немското списание „ Кикер “ 23-годишният футболист е решил да се завърне в Германия и да подпише за четири или пет сезона, а баварците би трябвало да платят за него 100 милиона евро, което ще е нов връх в историята на клуба, както и най-голяма продажба на „ жителите “.

В същото време “Билд” твърди, че се обсъждало вид заплатата на Сане да бъде рекордна за клуба от Мюнхен - към 20 млн. евро. От Байерн обаче излязоха с публична позиция и да опровергаят тези информации. “Разпространената през днешния ден информация, че Лирой Сане е взел решение да се причисли към Байерн, не дава отговор на истината”, оповестиха баварците.

Майката на Сане е германка, а татко му е сенегалец. Звездата му изгря в Шалке 04, където след два сезона в първия отбор бе продаден на Манчестър Сити през лятото на 2016 година за 51,5 милиона евро с бонусите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР