Германският психотерапевт Носрат Пезешкиан е направил интересно откритие. Той посочва

...
Германският психотерапевт Носрат Пезешкиан е направил интересно откритие. Той посочва
Коментари Харесай

Доказано: Тези думи ни докарват опасни болести

Германският психотерапевт Носрат Пезешкиан е направил забавно изобретение. Той показва думите, които програмират заболяванията на тялото, а по-късно се научава по какъв начин да ги обезврежда. С течение на времето Пезешкиан безапелационно потвърждава, че тези разрушителни думи участват в речник на всички хора.

Думите са облеклата на нашите мисли, а силата им има още по-плътна конструкция и тази сила образува материя неведнъж по-бързо (в съпоставяне с силата на мисълта). Вече има доста доказателства за това. И се появи още едно, толкоз съществено, че абсолютно е прието като изобретение, което може да лекува най-опасните заболявания.

Няма нито един човек, който да се е избавил от думите, които:

програмират заболявания, материализират ги в тялото и по никакъв метод не разрешават да бъдете излекувани. Д-р Пезешкиян сплотява тези думи, като ги назовава „ органична реч” – това са думи и изрази, които директно засягат физиологичните органи на индивида. Вие сигурно добре знаете кои са вашите такива думи и изрази.

Те са в действителност рискови и имат разрушителна сила, която може да подкопае и най-силното здраве. Обърнете внимание какъв брой майсторски са маскирани думите-разрушители. Трудно е да се повярва, че такива безобидни на тип думи могат да навредят на здравето ни толкоз доста.

 жена

Ето някои разрушителните думи и изрази

"Търпението ми се изчерпа ", "Вече си счупих главата ", "Нещо ме мъчи ", "Спряха ми въздуха ". "Не претърпявам (нещо или някого). ", " Изцедиха ме. Изцедиха ми кръвта ", "Исках да кихна ", "Уморен/а съм до повръщане ", "Забиха ми нож в сърцето ", "Цялата трептя ", "До гуша ми пристигна ", "Душата ми се прекатурва ", "Докара ме до гибел. " и други
Струва ни се, че използваме обемни метафори, само че в действителност даваме на тялото си толкоз ясни команди, че то даже не смее да не ги извърши, тъй че се подчинява.

Д-р Пезешкиан разгласява заключенията си за въздействието на органичната тирада върху човешкото здраве не толкоз от дълго време, само че тези изводи към този момент са тествани. Откритието му беше изключително деликатно проучено: дали органичната тирада в действителност основава заболявания? Оказа се, че основава.

Има съмнение, че разрушителните думи се появяват в речта на човек след началото на болестта, т.е. те изпращат сигнал на подсъзнанието, което управлява всички физиологични процеси, за здравословни проблеми. Но това съмнение не беше доказано.

Сега може с убеденост да се каже, че картината е следната: ПЪРВО човек включва в дейната си тирада разрушителни думи (с което залага стратегия за съответно заболяване) и едвам по-късно поражда болестта. И то не на коя да е болест, а тъкмо тази, която загатва. И още нещо значимо: откакто са основали болест, унищожителните думи се вкореняват още повече в дейната тирада напълно не с цел да рапортуват (сигнализират) за заболяването.

 жена

Задачата на унищожителните думи е напълно друга – да поддържат заболяването, да ѝ дадат опция „ да живее и да процъфтява “. Това е разбираемо: органичната тирада е самостоятелна умствена стратегия и има добре обоснована задача: да поддържа основаното.

Това е резюме на подробни проучвания на речта на хиляди пациенти. Разбира се, наборът от думи за заболявания е доста по-богат, в сравнение с в горния образцов лист, само че в случай че се заемете да установите в личната си тирада думите, които унищожават вашето здраве, тогава дадените илюстрации ще ви оказват помощ в тази работа. И бъдете сигурни, незабавно откакто откриете разрушителните думи в всекидневието си, речта ви бързо ще се почисти от тях.

Механизмът е елементарен и явен: открит значи оголен. Демаскиран значи обезоръжен. Нужно ли е да споделяме, че когато думите-разрушители си отидат, си отиват и заболяванията? Това е потвърдено всеобщо по метода на доктор Пезешкиян. Думи и изрази като тези основават и поддържат болест: Уморена съм до повръщане - появява се Анорексия нервоза. "Поемам товара на паниките ", "Нося си кръста водят до проблеми " – Остеохондроза. "Нещо ме гризе ", "Трови живота ми ", "Не числя се на себе си ", "Уморен съм от всичко до гибел " - водят до Рак.

Не „ смилате” нещо (или някого) – язва. "Нещо имам в бъбреците, нямам сили, смъртно изтощен съм " - Урологични болести. Давате воля на гнева си, стопира дъха ви, „ кихнете” против някого - Бронхиална астма и хипервентилационен синдром. "Смуче ми кръвта, изцежда ми на силата, влезе кръвта ми " - Болести на кръвта. "Вземам го драговолно - сърцето се разрушава, удар в самото сърце " - инфаркт на миокарда. "Не би желал да е на негово място, елементарно се наранява, тънка кожа " - Кожни болести и алергии. "Ще си разбия главата, залагам главата си, към момента си блъскам главата ", солидно главоболие – Мигрена, метеорологична взаимозависимост. "Куц и в двата крайници, неустойчив, неуверен " - Хронични спазми, подагра. "Изпускам парата, изгубих самообладание " – Хипертония. "Горчив, злобен, животът не върви без спънки, без наслада " - Болести на черния дроб и жлъчния мехур, както и затлъстяване. "Очите не виждат, ужасно е да се гледа, светлината не е приятна, непроницаема " - Очни заболявания. "Не желая да го слушам, не говорИ, млъкнИ, шумно ", екот - Загуба на слуха, глухота. "Разтърсен съм, разгневен, търпението ми се изчерпа " – Депресия.

Важно!

Няма значение към кого или към какво се ползват тези и сходни думи и изречения. Самото им наличие в дейната тирада залага, а след това и поддържа болестната стратегия.

Избягвайте да "проповядвате ". Бъдете деликатни: хората и изключително околните, са засегнати и изтощени от учения, указания и всевъзможни препоръки. Просто споделяйте информация. Например, прочетете тази публикация и оставете околните сами да създадат личните си изводи. И помнете: самостоятелната тирада е нещо, в което безусловно не трябва никой да се намесва жестоко!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР