Германският производител на компютърни компоненти Sharkoon обяви, че започва продажбите

...
Германският производител на компютърни компоненти Sharkoon обяви, че започва продажбите
Коментари Харесай

Sharkoon представи бюджетната компютърна кутия S1000 за microATX дънни платки

Германският производител на компютърни съставни елементи Sharkoon разгласи, че стартира продажбите на евтината Mid-Tower кутия S1000 в европейските магазини.
Новият корпус е предопределен за инсталиране на microATX дънни платки, има габаритни размери 453 х 195 х 402 милиметра и се оферират версии с железен или транспарантен акрилов непряк панел. Теглото според от модификацията е 4,8 или 5,5 кг.



В кутията има място за четири разширителни карти с оптималната дължина до 400 милиметра, ATX съвместимо зареждане, два 3,5-инчови и два 2,5-инчови диска и едно 5,25-инчово устройство. Процесорното изстудяване не би трябвало да е по-високо от 155 милиметра.



В предната и горната част на шасито е допустимо слагането на един 240 мм и един 280 мм нагревател за водно изстудяване. Предвидени са места за инсталирането на пет вентилатора. В комплекта са сложени два 120 мм вентилатора със синя светодиодна подсветка. Интерфейсният панел разполага с два USB 3.0 врата и две общоприети 3,5-милиметрови аудио гнезда.

Mid-Tower корпусът  Sharkoon S1000   към този момент се появи в европейските магазини. Версията с непрогледен панел коства 38 евро , а модификацията с транспарантен панел е с цена 53 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР