Германският посланик в Лондон каза, че Германия няма нужда да

...
Германският посланик в Лондон каза, че Германия няма нужда да
Коментари Харесай

Посланикът на Берлин в Лондон за изтеклия разговор на висши военни: Това е руска хибридна атака

Германският дипломат в Лондон сподели, че Германия „ няма потребност да се извинява “ за приключването на информация от извършения видеоразговор сред висши офицери, засягащ съдружници от НАТО, в това число за това, че има английски войски в Украйна. Това оповестява кореспондентът на БНР в Лондон.

Мигел Бергер сподели за Би Би Си, че това е съветска хибридна офанзива, която има за цел да дестабилизира Запада и че някои реакции на Запада са помогнали на Русия да реализира задачите си, визирайки и рецензиите на някогашния английски министър на защитата Бен Уолъс, че „ съветското разузнаване надълбоко е проникнало в Германия " и тя не е " нито сигурна, нито надеждна " страна.

„ Трябва да внимаваме да не попаднем в съветския капан за основаване на разделяне и за жалост някои медии и някои хора попаднаха в този капан “, сподели дипломат Бергер в програмата Today на Би Би Си.

Той добави, че немският министър на защитата Борис Писториус е приказвал с сътрудниците си от НАТО, с цел да изясни позицията на Берлин по отношение на приключването на информация и че предварителните резултати от следствие на военното разузнаване демонстрират, че приключването се дължи на " самостоятелна неточност на един от офицерите ".

Мигел Бергер посочи, че канцлерът Олаф Шолц внимава по какъв начин да усили поддръжката за Украйна, с цел да не провокира „ последици, които всички не желаеме да забележим “. По думите му, „ в случай че Германия даде ракети Taurus на Украйна, това ще сътвори капацитет за ескалация ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР