Германският писател, режисьор и хипи икона Райнер Лангханс е на

...
Германският писател, режисьор и хипи икона Райнер Лангханс е на
Коментари Харесай

"Между нас има дълбока любов": Хипи иконата Райнер Лангханс е в Сардиния с четирите си партньорки

Германският публицист, режисьор и хипи икона Райнер Лангханс е на отмора в Сардиния с четирите си партньорки.

83-годишният създател на „ Комуна 1 “ пътува дружно с 81-годишната Криста Ритер, 74-годишната Гизела Гети и 73-годишната Бригите Щробел. С тях за първи път от 20 години е и 82-годишната Анна Вернер. С нея е ѝ щерка ѝ Йохана – на 44 година, и внучката ѝ Роми – на 5 година Трите дами от разнообразни генерации живеят дружно на езерото Валхензее в Бавария.

Преди 20 година Анна Вернер напуща харема на Лангханс и заживява на брега край водите.

„ Оттогава тя живее там в отсъствието на мъже. Сега тя желае още веднъж да имаме повече контакти, което нас доста ни зарадва ", разяснява писателят пред „ Билд “.

В първото си изявление за bTV Чопра приказва за вероятните способи човек да живее пълноценно

На въпрос дали има мощна ревнивост в връзките сред петимата, той дава отговор: " Не. Разбира се, че всяка от тях се бори за внимание, само че към този момент няма огромни подиуми на ревнивост. Ние сме духовна група, която върви дружно по нравствен вътрешен път. Между нас има дълбока обич ”.

Групата се събира на плаж на Сардиния, с цел да плува, медитира и приказва.

„ За това по какъв начин да поддържаме и в допълнение укрепваме сплотеността си. Без искания за благосъстоятелност и за материални движимости “, споделя Лангханс.

„ Ние сме хора, които се обичаме и сме свързани между тях. Но без да вършим секс, просто няма по-подходяща дума от „ харем “ за нас “, споделя по-рано Криста Ритер.

„ Живеем в дребни къщи близо една до друга и прекарваме всеки ден дружно “, показва Лангханс. „ Криста, Бригите и Гизела даже в този момент живеят в една и съща къща - всяка в личен апартамент, само че под един покрив. И аз съм тъкмо зад ъгъла. От 30 години пътуваме дружно до Сардиния. ”

Спорът е един от основополагащите правила на групата. В парковете на Мюнхен постоянно можете да видите една или повече от дамите с Лангханс да се разхождат и и да разискват разнообразни тематики.

„ Спорете, в случай че можете да понесете сложните черти на хората и да разкриете своите недостатъци пред тях, то това е голям капацитет за обич. Тогава можете да покажете и най-елементарните се усеща “, разяснява групата.

През 60-те години на предишния век, до момента в който живее с приятелката си Уши Обермайер, Райнер Лангханс, основава първата политически стимулирана комуна в Германия – „ Комуна 1 “, а самият той се трансформира в икона на студентското придвижване в края на 60-те години.

Фотографът Анна Вернер се среща с Райнер Лангханс през 1972 година През 1974 година тя се реалокира при него, фотомодела Бригите Щробел и Юта Винкелман.

Те образуват пробната общественост, известна като „ харемът “, към която се причислява и Криста Ритър през 1978 година и сестрата близначка на Юта Винкелман - Гизела Гети през 1991 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР