Германският пилот Сами Крамер очерта гигантска спринцовка в небето, докато

...
Германският пилот Сами Крамер очерта гигантска спринцовка в небето, докато
Коментари Харесай

Пилот очерта спринцовка в небето

Германският водач Сами Крамер очерта гигантска спринцовка в небето, до момента в който прелетя маршрут от двеста километра, в чест на началото на имунизацията против COVID-19 в Европа.

Пилотът, който е на 20 години, бе възнамерявал маршрута си на джипиес устройство, преди да излети от писта край Боденското езеро в Южна Германия.

Маршрутът му под формата на спринцовка бе регистриран на уеб страницата flightradar24.

" Все още релативно доста хора се опълчват на имунизирането и полетът ми бе увещание към тях да помислят по въпроса, да задвижим нещата ", сподели Крамер пред тв Ройтерс. Той категорично акцентира, че полетът му не трябва да се възприема като директен апел за ваксиниране.

Може да се схване и като израз на наслада, тъй като авиационната промишленост пострада изключително мощно от пандемията ", сподели още той.

В Германия в неделя публично стартира акцията за имунизиране против COVID-19, по едно и също време с останалите страни от Европейски Съюз. Федералното държавно управление възнамерява до края на годината да обезпечи над един милион и триста хиляди дози ваксини на локалните здравни управляващи в Германия и да доставя към 700 000 дози седмично от януари идната година.

German pilot Samy Kramer has traced a giant syringe in the sky, flying 200 kilometers to remind people about the start of the -19 vaccination campaign in.
— Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР