Германският орган за финансов надзор съобщи този петък, че е

...
Германският орган за финансов надзор съобщи този петък, че е
Коментари Харесай

Германският финансов надзор постави под наблюдение местния клон на руската ВТБ

Германският орган за финансов контрол заяви този петък, че е разпоредил на дъщерното сдружение на съветската държавна банка ВТБ във Франкфурт да в профил дефекти в своите защитни ограничения против " прането на пари и финансирането на тероризма ".

Решението е било взето на 1 октомври и влиза в действие от тази дата, а с изключение на рекомендациите към локалния клон на ВТБ, органът по финансов контрол назначава собствен представител като специфичен наблюдаващ в банката, с цел да наблюдава и да рапортува по какъв начин се вкарват предложените ограничения против прането на пари и финансирането на тероризма.

От централата на ВТБ в Русия разясняват, че немският финансов контрол не е разкрил никакви нарушавания в активността на трезора.

„ Ние приветстваме опцията, която ни дава немската финансова работа, с цел да усилим нашите съществуващи ограничения за битка с финансовите закононарушения “, се споделя в позицията на банката, представена от вестник „ Ханделсблат “.

ВТБ e втората по величина съветска финансова институция с огромно държавно присъединяване, на която се гледа като на водеща европейска профилирана банка в комерсиалните връзки сред Европа и Русия. Трезорът развива активност в доста страни от Европейски Съюз, в това число и в България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР