Германският национален отбор ще пътува със самолет до Дортмунд по-късно

...
Германският национален отбор ще пътува със самолет до Дортмунд по-късно
Коментари Харесай

Германия слиза от автобуса и се качва на самолет

Германският народен тим ще пътува със аероплан до Дортмунд по-късно в петък за съботния си мач от осминафиналите на Евро 2024 против Дания, откакто употребява рейс за трите си дуела от груповата фаза на шампионата.

От УЕФА оповестиха цели за екологична резистентност на Европейското състезание, само че домакините въпреки всичко избраха да употребяват въздушен превоз за 400-километровия маршрут от Нюрнберг до Дортмунд.

Базата на Бундестима в централата на Адидас в Херцогенаурах, покрай Нюрнберг, беше определена пред личния подготвителен комплекс във Франкфурт, тъй като тимът можеше да пътува с рейс за мачовете си от група " А " в Мюнхен, Щутгарт и Франкфурт.

След дуела в събота вечерта остава да се разбере дали четирикратните международни първенци ще получат особено позволение да се върнат от Дортмунд или първо ще би трябвало да пътува до летище Кьолн-Бон, където няма ограничавания за нощните полети.

Ако германците доближат до четвъртфиналите и полуфиналите, те още веднъж ще употребяват рейс, защото мачовете им ще бъдат в Щутгарт и Мюнхен.
 Евро 2024, пияни сърби и един публицист на ТОПСПОРТ
Евро 2024, пияни сърби и един публицист на ТОПСПОРТ

Как се отразява онлайн най-големият футболен конгрес на Стария континент?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР