Германският национален отбор ще излезе в черно днес в Мюнхен

...
Германският национален отбор ще излезе в черно днес в Мюнхен
Коментари Харесай

Германия ще е в черно срещу Унгария, мрънкат срещу Йоги Льов

Германският народен тим ще излезе в черно през днешния ден в Мюнхен против Унгария в последния си мач от Групата на гибелта - F. Мнозина почитатели и експерти виждат в това тъмно предвещание. Унгарските национали на собствен ред ще излязат в бяло.

Черните мисли поради фланелките са съпроводени от все по-силно мрънкане против националния селекционер Йоги Льов. Според информации в немските медии най-вече се жалвали Тимо Вернер и Льорой Сане.

„ Не може всички да играят по едно и също време във всеки мач, само че при всички положения играчите ми до един би трябвало да са щастливи “, съобщи спецът, който си потегля след края на актуалното европейско състезание.

Той в действителност може да ротира състава спрямо гръмката победа с 4:2 над Португалия във втория кръг на груповата фаза. Томас Мюлер е контузен и въпреки Льов да изрази вяра, че мегазвездата на Байерн може да стъпи на терена през днешния ден, той евентуално ще бъде сменен в 11-те от клубния си съотборник Леон Горецка. Хумелс и Гюндоган са възобновени, само че първият надали ще е титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР