Германският национален отбор ще бъде на лагер в нов курорт

...
Германският национален отбор ще бъде на лагер в нов курорт
Коментари Харесай

Германия ще бъде на лагер в северен Катар преди Мондиал 2022

Германският народен тим ще бъде на лагер в нов курорт в северната част на Катар за Световното състезание сред 21 ноември и 18 декември, потвърдиха от футболната федерация на страната в сряда.

Селекционерът Ханзи Флик и футболистите на Бундестима ще отседнат в обособена зона на курорта Зулал в Ал-Рувайс в северната част на страната, на един час път с кола до столицата Доха.

Очаква се четирикратните международни първенци да дойдат в Катар на 17 ноември и да упражняват въз основата на локалния клуб Ал-Шамал.

"Ще имаме всичко, от което се нуждаем. Ще бъдем напълно покрай подготвителния център. Условията са фантастични и това ще ни даде опция да се съсредоточим напълно върху тренировките. Ще имаме и необикновено добра зона за отмора в хотела. Това са двете най-важни неща за мен като старши треньор ", съобщи Ханзи Флик.

Германците ще се изправят против Испания, Япония и Нова Зеландия или Коста Рика в груповата фаза на Мондиал 2022.

"Искаме да бъдем във допустимо най-хубавите условия. Това е належащо, с цел да имаме един сполучлив шампионат. Това оборудване дава отговор на всичките ни условия. Футболистите ще имат опция да се откъснат от напрежението на самите мачове от шампионата, да се концентрират и да се възстановят изцяло. Отборният дух постоянно играе основна роля на огромните шампионати. Желанието ни е да създадем другарство, което да ни помогне по време на самия шампионат ", безапелационен е шефът в немската футболна централа Оливер Бирхоф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР