Германският национал Тони Кроос изненадващо заяив, че той също е

...
Германският национал Тони Кроос изненадващо заяив, че той също е
Коментари Харесай

Тони Кроос: Казах, че не харесвам отказването на Йозил и станах нацист

Германският национал Тони Кроос изненадващо заяив, че той също е бил жертва на хакерски атаки и разнообразни форми на расизъм и обиди в обществените медии. Това се е случило след края на Световното състезание по футбол през 2018-а година в Русия, когато халфът е изказал мнение, че не харесва метода, по който Месут Йозил е напуснал тима и е оповестил, че повече няма да играе за Германия.

Освен това Кроос изцяло отхвърли в Германския футболен съюз или националния тим да има каквато и да било форма на расизъм, каквото мнение изрази Йозил в изявленията по-късно.

“Смятам, че всеки е наясно, че нама никакъв расизъм във футболния съюз или националния отбор. Такова нещо просто не съществува. След Световното в Русия споделих, че не одобрявам нито това, че Месут Йозил се отхвърля, нито метода, по който го прави. След това непосредствено се трансфорах в нацист за доста хора - рус, сини очи, всичко пасваше съвършено. Преодолях го, само че всеки може да се скрие зад подправен профил в интернет и да наскърбява хората без последици,” съобщи 31-годишният Кроос, който има зад тила си 101 мача за Германия.
ЕВРО 2020 10 кръг, вторник 19 ноември  Германия 6:1краен резулат  Северна Ирландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР