Германският национал Тимо Вернер от Челси е пред завръщане в

...
Германският национал Тимо Вернер от Челси е пред завръщане в
Коментари Харесай

Милиардер прати собствения си самолет за Тимо Вернер

Германският национал Тимо Вернер от Челси е пред завръщане в РазенБалшпорт (Лайпциг). 26-годишният национал нощес е кацнал на летището в немския град с полет на частния аероплан на австрийския милиардер Дитрих Матешиц, който е притежател на „ алените бикове “.

Заедно с Вернер е пътувала и неговата другарка Паула Ленсе. Още на пистата двамата са посрещнати от шефа на защитата на РазенБалшпорт Уве Матиас и са откарани в петзвездния хотел „ Щайнбергер “ в центъра на града.

Там нападателят е бил предстоящ от комерсиалния шеф на клуба Флориан Шолц и техническия шеф Кристофър Фивел. Сред посрещачите е бил и някогашният психолог на Манчестър Юнайтед Саше Ленсе, който е татко на гаджето на немския национал.

Днес Тимо Вернер ще премине медицински прегледи и в случай че всичко приключи сполучливо, ще подпише четиригодишен контракт. Трансферът ще коства на РазенБалшпорт (Лайпциг) 25,3 милиона паунда, което е съвсем два пъти по-малко от сумата, която Челси заплати на „ алените бикове “ преди две години. Тогава „ сините “ извадиха 47,5 милиона паунда на немския клуб.

За два сезона на " Стамфорд Бридж " Вернер изигра общо 56 мача във Висшата лига, в които вкара 10 гола. Изключително отрицателна статистика за централен нападател. Във всички шампионати той има общо 89 срещи за " сините " и 23 попадения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР