Германският нападател Лукас Подолски помогна на Висел кобе да стигне

...
Германският нападател Лукас Подолски помогна на Висел кобе да стигне
Коментари Харесай

Първи гол през сезона за Лукас Подолски, първа победа и за отбора му

Германският нападател Лукас Подолски оказа помощ на Висел кобе да стигне до първа победа в японската Джей-лига през сезона, като се постановиха с 2:0 над Серезо Осака. Наоюки Фуджита откри резултата за домакините в 33-ата минута, а някогашният немски национал затвърди триумфа с второто попадение в мача осем минути преди края на постоянното време.

Това е и първо попадение за Подолски през този сезон. Германецът мина от турския Галатасарай през предходната година с почти платена трансферна сума от 5,3 милиона $. До през днешния ден Висел Кобе имаше две равенства и една загуба, а след успеха в 4-ия кръг на шампионата събра 5 точки и се подрежда на 8-о място.

Първа победа реализира и Консадоле Саппоро, откакто тайландският полузащитник Чанатип Сонгкрасин беше прецизен в добавеното време на мача за крайното 2:1 над Варен Нагазаки. Начело в класирането са тимовете на Кавазаки Фронтале и Санфрече Хирошима, който в този кръг сдаде едноличната си лидерска позиция. Хирошима приключиха 0:0 на собствен терен с Джубило Ивата, до момента в който Кавазаки измъкна триумф с 1:0 при гостуването си на Нагоя Грампус Ейт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР