Германският министър на отбраната Борис Писториус е отменил посещението си

...
Германският министър на отбраната Борис Писториус е отменил посещението си
Коментари Харесай

Военният министър на Германия отмени визита в Босна и Херцеговина по съображения за сигурност

Германският министър на защитата Борис Писториус е отменил визитата си в Босна и Херцеговина от съображения за сигурност, заяви босненската сръбска организация Срна.

Източник на Срна показва, че посланията в поддръжка на палестинската ислямистка организация Хамас, които можеха да се чуят в Сараево през последните дни, са сложили под въпрос обстановката със сигурността в Босна и Херцеговина, която бе в допълнение подгрята от информация от италианските разследващи служби, че терористични кафези от Босна и Херцеговина заплашват цяла Европа. Според същия източник оттова е пристигнало и неочакваното решение за анулация на визитата на немския министър на защитата в Сараево, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Няма страна в Европа, която да не е осведомена с чудовищните закононарушения против сръбския народ, осъществени преди три десетилетия от муджахидини и почитатели на Ислямска страна в Босна и Херцеговина с крясъци „ Аллах Акбар “ и „ Такбир “. Невинни сръбски жертви, както и хървати в централна Босна, бяха безмилостно обезглавявани с благословията на тогавашния мюсюлмански водач Алия Изетбегович. Въпреки това светът не реагира на тези закононарушения и не след дълго терористите " почукаха на вратата им ", написа Срна.

Възниква въпросът безвредна страна ли е Босна и Херцеговина, в случай че и през днешния ден, три десетилетия след кървавите кланета на муджахидините, измежду които имаше забележителен брой араби, техните поддръжници още веднъж се събират в Сараево със същите крясъци „ Аллах Акбар “ и " Такбир ", написа Срна и пита дали неочакваната анулация на визитата на немския министър е едно от доказателствата за несигурността в Босна и Херцеговина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР