Германският клубен футбол е във възход, но едва ли в

...
Германският клубен футбол е във възход, но едва ли в
Коментари Харесай

Лудогорец допринесе за най-черната германска седмица от 36 г.

Германският клубен футбол е във напредък, само че надали в страната желаят да си спомнят миналата седмица в евротурнирите. В нея и шестте представителя на Бундеслигата изгубиха срещите си в Шампионската лига и Лига Европа.

Домусчиев: Лудогорец потвърди, че е огромен тим

Такова нещо не се е случвало на локалните отбори от 1981 година или към този момент 36 години. За последно тогава шестте представителя на страната изгубиха всичките си мачове в границите на един кръг.

Страхотен Лудогорец и огромна европейска победа над Хофенхайм

Сега това сториха Байерн, Борусия Дортмунд и Република България Лайпциг в Шампионската лига, както и Херта, Кьолн и Хофенхайм в Лига Европа. Последният загуби от родния първенец Лудогорец в Разград с 1:2, откакто водеше с 1:0.

Тайната на Херо за триумфа

Попадението за Хофе беше рекордно за Германия - то беше най-бързо маркираното за локален отбор в Лига Европа след единствено 96 секунди игра. Негов създател беше чехът Павел Кадержабек, който обаче беше извънредно сериозен към тима след края на дуела.

"Играхме необикновено едва, доста зле! Вече са минали два мача, а ние имаме две загуби. Задачата ни става доста, доста сложна. Това е Лига Европа, тук всички дуели са доста сложни ", показа Кадержабек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР