Германският канцлер все още се страхува, че хората може да

...
Германският канцлер все още се страхува, че хората може да
Коментари Харесай

Меркел: Не искам в книгите по история да пише, че съм била мързелива

Германският канцлер към момента се опасява, че хората може да си помислят, че не е работила задоволително интензивно, сподели тя на онлайн конгрес, проведен от телевизия WDR.
На въпрос какво не би желала да се написа за нея в книгите по история, ветеранът-канцлер отговори: „ Че съм била мързелива “.
 Меркел към Съединени американски щати: Изнасяйте коронавирусни ваксини към други страни Меркел към Съединени американски щати: Изнасяйте коронавирусни ваксини към други страни
Германският канцлер Ангела Меркел прикани Съединените щати да изнасят коронавирусни ваксини, създадени на нейна територия, като отхвъ...
Меркел направи коментара с иронична усмивка, доколкото нейната известност е, че в действителност тя е мнвого дейна.
66-годишната Меркел е известна с това, че има умопомрачително претрупан график. През 2015 година нейната стратегия попадна в заглавията, откакто тя организира срещи в Киев, Москва, Вашингтон, Отава и Минск в границите на една седмица, приключила със 17 часа договаряния за съглашение за преустановяване на огъня.
Съвсем неотдавна Меркел употребява добре познатата си тактичност за изтощение на хора с траещи до късна доба съвещания по време на договаряния за Европейския фонд за възобновяване и премахване на рестриктивните мерки поради ковид с немските министър председатели.
Запитана предходната година за проектите си за пенсиониране, когато може да се чака да се успокои, Меркел сподели: „ Все още не съм мислила за това. Засега ще продължа да работя и в последна сметка нещата ще си дойдат на мястото. Оптимист съм, че ще измисля нещо. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР