Германският канцлер Шолц: Германия не планира да прехвърля танкове в

...
Германският канцлер Шолц: Германия не планира да прехвърля танкове в
Коментари Харесай

Шолц обясни отказа на Германия да прехвърли немски танкове в Украйна

Германският канцлер Шолц: Германия не възнамерява да трансферира танкове в Украйна, с цел да избегне ескалация на борбата с Русия

Германският канцлер Олаф Шолц съобщи, че Берлин не възнамерява да трансферира танкове в Украйна, с цел да избегне ескалация на борбата с Русия.

Шолц сподели в изявление за Süddeutsche Zeitung, че Берлин поддържа Киев и по тази причина доставя модерни оръжия като системи за противовъздушна защита IRIS-T и гаубици, само че в това време се придържа към три правилото по този въпрос, съобщава РИА Новости .

Според ръководителя на немското държавно управление първият принцип е поддръжката на Украйна в границите на наличните благоприятни условия. Второ, Германия, съгласно Шолц, сякаш се пробва да предотврати директна борба сред НАТО и Русия. И трето, акцентира канцлерът, Германия няма да работи сама. Той назова тази позиция решаваща, само че уравновесена и допусна, че германците са удовлетворени от нея.

Миналата неделя украинският външен министър Дмитрий Кулеба сподели, че Киев уж не е съумял да убеди Берлин да трансферира танкове на Украйна, само че продължава да „ работи по въпроса “.

Превод: ПИ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР