Германският канцлер Олаф Шолц и ръководителите на компании, чиито акции

...
Германският канцлер Олаф Шолц и ръководителите на компании, чиито акции
Коментари Харесай

Германският бизнес се опита да обясни на Шолц трудностите с доставките и горивата

Германският канцлер Олаф Шолц и ръководителите на компании, чиито акции се котират на Франкфуртската фондова борса, разискаха обстановката в стопанската система, която се развива на фона на обстановката в Украйна и антируските наказания. Това оповестиха във вторник от пресслужбата на немския кабинет.

Както показаха от пресслужбата, една от тематиките на диалога е въздействието на съветската спецоперация в Украйна „ и глобите, наложени от интернационалната общественост против Русия върху бизнес активността “.

" Компаниите потвърдиха, че поддържат ограниченията за наказания. Те показаха рестриктивните мерки, които към този момент се появяват във веригите за доставки. Поддържането на целостта на веригите за доставки остава основна задача на федералното държавно управление ", се споделя в известието.

„ Специално внимание беше обърнато и на динамичността на цените на силата “, оповестиха от пресслужбата.

Компаниите приказваха за " съществуващи проблеми заради високите цени на силата ", се споделя в известието.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в отговор на молбата на водачите на републиките на Донбас за помощ.

Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризация и денацификация на страната. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни оповестиха, че постановат наказания против съветски физически и юридически лица.

Германия неведнъж е казвала, че сходни наказания имат противоположен резултат, което заплашва да увеличи цените на храните и силата.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР