Германският канцлер Олаф Шолц беше в центъра на шумен скандал.

...
Германският канцлер Олаф Шолц беше в центъра на шумен скандал.
Коментари Харесай

Секс скандал: Осем момичета станаха жертва на „наркотика за изнасилване“ на парти с германския канцлер Шолц 

Германският канцлер Олаф Шолц беше в центъра на гръмък скандал. Политикът участвал на празненство, което сега се проверява от полицията.

На събитието, проведено от Социалдемократическата партия на Германия, участвали към хиляда души, в това число самият Шолц. След това празненство на 6 юли, осем девойки се почувствали зле и не съумели да си спомнят къде са били и какво са правили предходната вечер.

Те съобщили на управляващите, че сега върлува „ дрога за обезчестяване “. Това са капки със мощен седативен резултат, които предизвикват загуба на паметта. Потърпевшите са се обърнали към полицията, оповестява немският вестник Tagesspiegel.

21-годишно момиче, което е присъсвало на събитието, разкрива пред медиите какво й се е случило.

Тя декларирала, че не използва алкохол, само че към 21:30 часа положението й се влошило, почнало да й се вие ​​свят. На сутринта потърпевшата към този момент не помнела какво е правила предния ден.

„ Тези капки ме направиха безпомощна и беззащитна и доведоха до цялостно „ затъмнение “ на съзнанието “, признава тя.

След това още четири девойките се оплакват от същите признаци след празненство. В същото време представител на партията излезе с изказване, че жертвите са общо осем, като единият от случаите към този момент е доказан с обзор и кръвни проучвания.

Съпредседателят на социалдемократите Ларс Клингбайл разгласи пред телевизия Велт, че е „ гневен, че нещо сходно може да се случи на събитие “, проведено от партията. Той сподели, че управлението на парламентарната група си сътрудничи с управляващите и се надява „ причинителят или причинителите да бъдат хванати и по-късно подведени под отговорност “.

TRENDY NEWS

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР