Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че в Германия трябва да

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че в Германия трябва да
Коментари Харесай

Меркел предупреди за разрастването на тъмните сили в Европа

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че в Германия би трябвало да се свърши доста работа, с цел да се изправи пред тъмните сили, които намират съществена поддръжка там и в други елементи на света.

“Очевидно в Германия те постоянно би трябвало да се преглеждат в избран подтекст, в подтекста на нашето минало, което значи, че би трябвало да бъдем доста по-бдителни от другите ”, сподели тя.
Говорейки извънредно пред Кристиан Аманпур от CNN ден след европейските избори, където националистите не съумяха да завоюват планувания скок на поддръжка, Меркел сподели: „ би трябвало да се надигнем лице в лице с призраците на предишното ”.
“Трябва да кажем на нашите младежи какво е донесла историята на нас и другите. ”
През последните дни немските евреи бяха предизвестени от водещ държавен чиновник да не носят на обществено място кипата след повишение на антисемитските офанзиви. Визирайки повишаването на антисемитизма, Меркел съобщи: „ в Германия постоянно е имало избран брой антисемити измежду нас, за жалост. ”
“До ден-днешен няма нито една синагога, нито един дневен център за еврейски деца, нито едно учебно заведение за еврейски деца, което да не е належащо да се пази от немски служители на реда ”, добави тя.
Меркел, която е канцлер повече от 13 години и е управлявала повече от доста международни водачи, пое огромна част от виновността за популистката вълна на Европа. Тя набъбна поради нейната роля в мигрантската рецесия.
Канцлерът още веднъж отбрани решението си да позволи влизането на близо 1 милион мигранти в Германия, заявявайки, че най-хубавият метод за ръководство на имиграцията в резултат на филантропични рецесии, като тези в Сирия и Ирак, не е затварянето на границите, а да „ бъдем по-бдителни, с цел да се уверим, че за хората, бягащи от тези страни, се поставят задоволително грижи “.
Прогнозата за крайнодясна вълна не се сбъдна значително поради засилената поддръжка за проевропейските зелени и демократични партии и увеличената изборна интензивност в целия блок на състоялите се предходната седмица европейски избори. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР