Германският канцлер Ангела Меркел възнамерява да обсъди с европейски колеги

...
Германският канцлер Ангела Меркел възнамерява да обсъди с европейски колеги
Коментари Харесай

Германия ще предложи забрана за влизане на британци в ЕС заради „делта“ щама на коронавируса

Германският канцлер Ангела Меркел има намерение да разиска с европейски сътрудници опцията за възбрана на английските жители да влизат в Европейския съюз поради разпространяването на „ делта “ варианта на , оповестява The Times.

Според изданието Меркел желае да предложи Англия да бъде оповестена за „ предизвикваща опасения “ страна и се да забрани на британците да влизат в страни от Европейски Съюз. Пояснява се, че тази възбрана може да се отнася както за неимунизирани, по този начин и за имунизирани английски жители, добави организация Фокус.
 Австралия се притеснява от нова вълна на ковид Австралия се притеснява от нова вълна на ковид
Пандемията от ковид в Сидни набира нова скорост. Това е обвързвано със мощно заразния вид Delta, от който са регистрирани нови...

Според източник в държавното управление на Обединеното кралство редица страни, в това число Гърция, Испания, Кипър, Малта и Португалия, имат намерение да се опълчват на сходно предложение от Германия.

Първоначално разпознат в Индия, вариантът „ делта “ участва допълнително от 85 страни, съгласно Световната здравна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР