Германският канцлер Ангела Меркел ще получи в петък (15.04) първата

...
Германският канцлер Ангела Меркел ще получи в петък (15.04) първата
Коментари Харесай

Меркел ще се ваксинира с AstraZeneca в петък

Германският канцлер Ангела Меркел ще получи в петък (15.04) първата доза от имунизацията против ковид на AstraZeneca, оповестиха медиите в страната.
Меркел е на 66 години и по този метод попада в групата на тези, които дават отговор на изискванията за имунизации с AstraZeneca в Германия.
 Учени с догадка по какъв начин имунизацията против ковид на AstraZeneca може да бъде избавена Учени с догадка по какъв начин имунизацията против ковид на AstraZeneca може да бъде избавена
Страхът от оксфордската ваксина против ковид (на AstraZeneca), чието ново име е Vaxzevria, от дълго време стана обществена нервност –...
Преди няколко дни представителят на немското държавно управление Стефен Зайберт разяснява, че Меркел ще осведоми обществеността, когато бъде имунизирана.
Припомняме, че първата дата за имунизиране на Меркел беше на 11 април, само че тя беше анулирана, като не стана ясно каква е повода.
В края на март Меркел и италианския министър председател Марио Драги оповестиха, че ще се имунизират с AstraZeneca, с цел да потвърдят сигурността на препарата. Британският министър председател Борис Джонсън даже към този момент си сложи първа доза от тази ваксина.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР