Германският журналистически съюз /ГЖС/ критикува подхода на дяснопопулистката Алтернатива за

...
Германският журналистически съюз /ГЖС/ критикува подхода на дяснопопулистката Алтернатива за
Коментари Харесай

​Критика срещу Алтернатива за Германия за подхода с атакувания депутат

Германският журналистически съюз /ГЖС/ подлага на критика метода на дяснопопулистката " Алтернатива за Германия " с нападението против депутата ѝ от Бремен. Председателят на професионалната организация, Франк Юберал, съобщи в Берлин че медии и публицисти са били оклеветени като подстрекатели за офанзивата, при която през вчерашния ден пострада районния водач на " Алтернатива за Германия ".

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Юберал дефинира набеждаването като недопустимо. Той подлага на критика като още по-лошо това, че малко след действието управлението на партията е говорило за " опит за ликвидиране ". Снимките на ранения народен представител от болничната стая бяха публикувани от " Алтернатива за Германия " по всички канали и по този метод нещастието е инструментализирана. Версията, популяризирана през вчерашния ден от партията беше, че политикът е бил нападната и удрян в главата с предмет.
 Нападнаха и раниха народен представител от Нападнаха и раниха народен представител от "Алтернатива за Германия "
В немския град Бремен народен представител в Бундестага от дяснопопулистката "Алтернатива за Германия " Франк Магниц е бил нападнат и тежко ранен. Заради поста н...

Прокуратурата в Бермен възрази на тази версия, откакто прегледа видео-записи от охранителни камери. От тях ясно се вижда, че депутатът в Бундестага фактически е атакуван само че в тил. Вследствие на това пада на земята и се удря, а атакувалите го лица бягат от мястото. Срещу незнайните причинители се води следствие на телесна щета. Политикът към този момент напусна болничното заведение, от където през вчерашния ден даваше изявленията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР