Германският железопътен оператор Deutsche Bahn обяви спад от 85% в

...
Германският железопътен оператор Deutsche Bahn обяви спад от 85% в
Коментари Харесай

Огромен спад в жп пътуванията в Германия заради коронавируса

Германският железопътен оператор Deutsche Bahn разгласи спад от 85% в броя на пасажерите поради рецесията към ковид, съобщи президентът на групата Ричард Луц в понеделник, представен от Агенция Франс Прес.
Настоящият брой пасажери е бил " към 10 до 15% от нормалното му равнище " по междуселищни направления и към " 15% по районни линии ", съобщи президентът на DB Лутц по време на телефонна конференция. Той добави, че не се чака фрапантно нарастване на пътуванията през интервала към Великден, като похвали клиентите, че са " виновни ", като не пътуват по време на рецесията.
Въпреки че броят на пасажерите понижава, точността се покачва.
Говорителят на DB удостовери, че 82,4% от влакове са пристигнали в точния момент през март, което е 4,1% по-точно по отношение на данните от март 2019 година
Президентът на DB към този момент беше предизвестил, че рецесията ще " нанесе сериозен удар " на годишното показване на групата. След като немските водачи приканиха обществеността да заобикаля ненужни пътувания както в страната, по този начин и в чужбина, пътуванията по въздух също понижават доста.
Във Франкфурт най-голямото летище в страната означи 91% спад в броя на пасажерите през последната седмица на март по отношение на същия интервал на 2019 година
Германската самолетна компания Lufthansa фрапантно понижи потенциала си, като остави на земята 700 от своите 763 самолета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР