Германският гранд Байерн научи неприятна новина точно преди важния мач

...
Германският гранд Байерн научи неприятна новина точно преди важния мач
Коментари Харесай

Левандовски стресна Байерн Мюнхен

Германският гранд Байерн научи неприятна вест тъкмо преди значимия мач с РазенБалшпорт (Лайпциг). Битката сред баварците и преследвача им класирането е в събота от 19:30 часа, само че присъединяване в дуела на Роберт Левандовски е под въпрос.

32-годишният нападател получи травма при успеха на Полша с 3:0 над Андора в международна подготовка, откакто съперников състезател падна върху коляното на нападателя. Това наложи насилствената промяна на Левандовски в 63-ата минута, а той вкара първите два гола в мача. Заради контузията той няма да играе в идната в сряда среща с Англия.

Бившият президент на Байерн Ули Хьонес, който беше в студиото на телевизия RTL за мачовете от международните квалификации, разкри незабавно терзанията си в ефир: „ Сърцето ми напряко спря сега. Дано не е сериозна обстановката. “

„ Левандовски почувства болежка в коляното и по тази причина го сменихме, а на мястото беше подложен лед. Сега би трябвало да си почине и да се наспи добре. Надяваме се, че не е нещо съществено “, разяснява полският селекционер Пауло Соуса.

По-късно Хьонес в телевизионното студио сервира успокояваща вест за почитателите на Байерн. Той разгласи, че е провел телефонен диалог с полския нападател и за момента прогнозите са за лека травма на Левандовски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР