Германският геймър Кай Шаленберг, който преди 6 месеца спечели електронното

...
Германският геймър Кай Шаленберг, който преди 6 месеца спечели електронното
Коментари Харесай

Германски шампион с драматично равенство в WINBET е-футбол лига

Германският геймър Кай Шаленберг, който преди 6 месеца завоюва електронното състезание на Българска федерация по баскетбол, изигра извънредно оспорван и трагичен мач със своя против водача в група В на WINBET е-футбол лига с.

Зрителите на Sportal TV станаха очевидци на динамична голова конкуренция, която беше открита в 17-ата минута с автогол на Лудогорец.

В последната минута от добавеното време на първото полувреме отборът от Разград изравни посредством Ману (45+1 мин.). Ботев на Петър Петров още веднъж поведе в 63-ата минута след удар на Шоколаров, само че 2 минути по-късно след центриране и удар с глава на резултатът още веднъж беше подравнен. До края на мача двата тима съумяха да си вкарат по още един гол.

В 76-ата минута Илиев се разписа за Ботев, а в 86-ата минута Марин означи изравнителния гол за домакините и оформи крайния резултат 3:3.

Във втората телевизионна среща от трета фаза на WINBET e-футбол лига Ники Петров, играещ с отбора на, съумя да измъкне трите точки от Добромир Панчаревски с (Дупница) в последните секунди на мача. През цялата среща двамата противници се надиграваха тактически, до момента в който Христов (90+4 мин.) не реши мача.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР