Германският футболист - Месут Йозил, си спомни за времето си

...
Германският футболист - Месут Йозил, си спомни за времето си
Коментари Харесай

Йозил обяви гола си срещу Лудогорец за един от най-паметните моменти в кариерата му

Германският футболист - Месут Йозил, си спомни за времето си в Арсенал, откакто разгласи, че се отдръпва от професионалния футбол. 34-годишният плеймейкър изясни решението си да окачи бутонките, разкривайки, че през последните месеци и след редица проблеми с травми, за него е станало ясно, че би трябвало да се отдръпна от спорта.

Йозил разгласява обява в обществената мрежа „ Туитър “ с шест негови фотоси като състезател на Арсенал, започвайки с деня, в който дойде от Реал Мадрид през лятото на 2013-а година. Не е изненадващо, че в колажа е засегнал спечелването на ФА Къп, като Йозил подвигна общо четири трофея по време на престоя си в северен Лондон. Първият от тях пристигна през 2014-а година, в края на първия му сезон в клуба, а „ артилеристите “ опазиха купата си в Купата на Англия година по-късно.

Йозил разкри кой е един от любимите моменти в кариреата му. Не е изненада, че става дума точно за попадението против българския първенец Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига през 2016-а година, когато копна топката над вратаря Милан Борян, финтира двама бранители и означи, с цел да донесе успеха на Арсенал с 3:2 на Националния стадион „ Васил Левски “.

❤️
— Mesut Özil (@M10)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР