Германският футболен съдия Феликс Цвайер ще продължи кариерата си след

...
Германският футболен съдия Феликс Цвайер ще продължи кариерата си след
Коментари Харесай

Скандалният рефер от дербито между Борусия и Байерн остава в съдийството

Германският футболен арбитър Феликс Цвайер ще продължи кариерата си след паузата, последвала срещата сред водачите в Бундеслигата Мюнхен и, която той управлява. Мачът се игра на 4 декември 2021 година в Дортмунд и приключи с триумф 3:2 за гостите, като третият гол за Байерн пристигна след отсъдена от Цвайер дузпа.

След мача реферът бе съществено подложен на критика от играчите на Борусия поради отсъжданията си в дуела. " Отново се усещам добре, мощен и убеден ", сподели 40-годишният арбитър в изказване, оповестено от Германската футболна федерация. " След стресиращите събития и моменти за мен и фамилията ми, взех решение да си взема малко време, с цел да проучвам създалата се обстановка ", изясни още Феликс Цвайер.

Особено сериозен след дербито в Дортмунд през декември беше полузащитникът на домакините Джуд Белингам, който подсети за случай от предишното с споразумяване на футболни мачове в Германия. Белингам загатна за хипотетична връзка на Цвайер с огромния скандал към някогашния към този момент рефер Роберт Хойцер през 2005 година. Според Германската футболна федерация съдията Феликс Цвайер ще е на линия " от идващия уикенд ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР