Германският футболен клуб Херта Берлин обяви, че е получил инвестиция

...
Германският футболен клуб Херта Берлин обяви, че е получил инвестиция
Коментари Харесай

Херта е получил мощна финансова инжекция от мастит бизнесмен

Германският футболен клуб Херта Берлин разгласи, че е получил инвестиция от 35 милиона евро от предприемача Ларс Виндхорст.

"За всички, които се съмняваха: Парите дойдоха в сметката на Херта - 35 милиона евро. Общо 345 милион евро са вложени до момента в Херта. Последният транш също ще бъде получен, както е контрактуван. Много звук за нищо ", написа 44-годишният Виндхорст в профила си в Туитър.

Предприемачът Виндхорст има 66,6 % от берлинския футболен клуб, само че съгласно медиите в Германия има забявания на вложенията му в клуба. "Не обръщам доста внимание на тези информации, тъй като те не са ми приоритет ", съобщи новият изпълнителен шеф на Херта Фреди Бобич.

"За мен е по-важно да изградя връзка с играчите и с треньорския щаб ", добави Бобич. През август Виндхорст би трябвало да внесе още 29 милиона евро в касата на Херта, като по този начин сумата ще се усили до 374 милиона. Желанието на предприемача е да трансформира Херта в един от водещите клубове в Европа. Това обаче ще бъде сложна задача, защото през предишния сезон отборът приключи на 14-о място в Бундеслигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР