Германският държавен секретар за Европа Михаел Рот изрази надежда, че

...
Германският държавен секретар за Европа Михаел Рот изрази надежда, че
Коментари Харесай

Рот с надежда за пробив по бюджета на ЕС въпреки ветото от Полша и Унгария

Германският държавен секретар за Европа Михаел Рот изрази вяра, че ще бъде реализиран пробив по бюджета на Европейски Съюз и възстановителния проект макар наложеното върху тях несъгласие от Полша и Унгария, съобщи БНР.
" Постигнахме компромис с Европейския парламент, а това е основа и за реализиране на пробив ", акцентира Рот след края на траялия 8 часа Съвет " Общи въпроси ".
 Анкета: Увеличава се утвърждението от гърците на Европейски Съюз и Преспанското съглашение Анкета: Увеличава се утвърждението от гърците на Европейски Съюз и Преспанското съглашение
75% от гърците считат, че бъдещето на страната е в Европейски Съюз. Това демонстрират резултатите от изследване на публичното мнение, извършено от изсл...
Така, съгласно него,, че всички европейски жители ще получат нужната помощ, която е изключително належаща: “Смятам, че страните, които не са подготвени да поддържат този механизъм, би трябвало да знаят, че в последна сметка техните жители ще платят цената, в случай че не реализираме компромис “.
Заместник-председателят на Европейската комисия Марош Шефчович акцентира, че е време всяка институция да поеме политическа отговорност и да направи нужните стъпки.
" Хората в Европа разчитат на нас и ние не можем да си позволим да ги провалим ", заключи той.
в отговор на дейностите на Съвета за обвързване на европейските средства с върховенството на закона, чието приемане изисква квалифицирано болшинство, за разлика от утвърждението на бюджета и проекта, които се нуждаят от цялостно.
 Германски депутати предложиха Европейски Съюз да има войска Германски депутати предложиха Европейски Съюз да има войска
Депутати от парламентарната група на немските социалдемократи желаеха основаване на войска на Европейски Съюз. Това написа вестник " Велт ам Зонтаг "....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР