Германският бранд E.go официално представи втория модел в своята гама

...
Германският бранд E.go официално представи втория модел в своята гама
Коментари Харесай

Представиха най-новия модел на колите, които ще се произвеждат в Ловеч

Германският бранд E.go публично показа втория модел в своята гама през миналия ден, а както към този момент ви информирахме, специфичен посетител на събитието и рекламно лице на марката бе известният бразилски футболист Неймар. Новият e.wave x е основан на компактния e.go Life, само че с забавна визия в офроуд жанр и изменен интериор. Припомняме, че компанията E.go възнамерява да отвори фабрика в град Ловеч, която по проект би трябвало да проработи през идната година.
`Представиха

Основните промени във визията на wave.X са в предната ризница, която е получила нови подправени отвори и изменени светлини, както и пластмасови детайли в долната част, които да подсилят чувството за офроуд стайлинг. Поставени са и спомагателни LED светлини, които също прибавят нотка жанр в предницата. Калниците са разширени съществено, с помощта на в допълнение сложени раздувки. Праговете също следват тази наклонност, дружно със задната ризница с забавен дифузьор. На тавана са ситуирани и греди за слагане на разнообразни аксесоари, а джантите са с нов дизайн и размер от 18 цола.
`Представиха

Въпреки, че моделът е основан на Life, те не споделят еднакъв интериор. Тук таблото е получило 23-инчов екран, където откриваме инфотеймънт системата и цифровия километраж под лидера, както и няколко физически бутона за бърз достъп. От E.go споделят, че са употребявали веган кожа, както и пластмасови детайли по таблото, корите на вратите и централната подпора, които имитират алуминий.

Задвижването се обезпечава от електромотор със 109 конски сили, който задвижва само задните гуми. Колата разполага с три режима на шофиране – Eco, Comfort и Sport, а оптималният пробег с едно зареждане е 240 километра. Моделът към този момент е разполагаем за поръчка от формалния уебсайт на марката, като първите доставки се чакат до края на 2022 година. Цените стартират от 24 990 евро или близо 50 хиляди лв..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР