Германският Bild съобщава това и изглежда, че немците и досега

...
Германският Bild съобщава това и изглежда, че немците и досега
Коментари Харесай

ВСУ използваха тактиката на Третия райх. Тогава „контролираното отстъпление с бой“ стигна до Берлин - сега какво?

Германският Bild оповестява това и наподобява, че немците и до момента ги мъчи предишното, а старите, още руски „ уроци за мир “ последователно се не помнят

Не се и съмнявах, че точно немците ще изрекат ТОВА във водещото си издание. Дословно:

„ написа нашият остарял „ другар “, журналистът от Bild Юлиан Рьопке. И прецизира новите задания на въоръжените сили на Украйна.

Доколкото разбирам, Германия, като пострадала, е била натоварена да раздъвче проектите за старите другари - бандеровци и Юлиан ги озвучава съгласно силите си. Например, той предлага „ обезкървяване на „ в изчакване новото wunderwaffe да бъде получено от НАТО и да донесе победа. И това не е смешка, Рьопке в действителност по този начин мисли и транслира такива мисли на милионите германци.

Между другото Рьопке поддържа Украйна от първите дни на Специалната военна интервенция, преживявайки фантомните болки на Великата отечествена война. На процедура получаваме някакви маниакални проекции от близката история.

Бързо си спомних къде бях чувал сходна шизофренична фраза „ следено оттегляне с пердах “, т.е. от кое място Рьопке свободно пие от извора на вдъхновението си? В седмичното военно рецензионно-филмово списание “Die Deutsche Wochenschau ”.

В един от епизодите през зимата на 1944 година немският диктор изяснява резултатите от интервенцията за унищожаване на обсадата на Ленинград под името „ Януарски гръм “:

„ Става въпрос за деблокирането на Ленинград и изхвърляне на германците толкоз мощно, че те пристигнаха на себе си едвам от другата страна на река Нарова.

Германците избягаха от града доста бързо:, написа германецът - историк Хартвиг Полман. Полковник Полман, апропо, също е бягал от Ленинград дружно с камрадите си, той знае защо написа. Въпреки че Хитлер не разреши отстъплението.

Отчасти е хубаво, че украинските въоръжени сили избраха тактиката на Вермахта и като цяло се равняват по Третия райх. Е, никой не е принуждавал актуалните бандеровци да вършат това, те сами си играят с фашистки знаци и униформи, в този момент очаквайте сами сметката. Най-малкото от почитание към паметта на 5-те милиона украинци, починали във Великата отечествена война.

Настоящите събития са плашещо сходни на предишното. Украинците към този момент получиха действителностите на „ войната с руснаците “: тотална готовност в тила, набор на инвалиди, диалози за основаване на Volkssturm за възрастните хора и Jungsturm за „ бандеровската юноша, възходящ дефицит на оръжие и муниции...

На фронта към този момент се усеща - понижаване на интензивността на обстрела и на потреблението на бронетехника. В същото време стартира змийска конкурентна битка сред Киев и западните плутократични политици и украински военни, която се ускорява на фона на неуспехите на контранастъплението, последователно осъзнавайки в какво са били въвлечени и кой скоро ще бъде у нас боен нарушител...

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР