Германският автомобилен гигант Mercedes-Benz продължава да увеличава производствените си обеми,

...
Германският автомобилен гигант Mercedes-Benz продължава да увеличава производствените си обеми,
Коментари Харесай

Хиляди чисто нови Mercedes-и бездействат на изоставено летище в Германия

Германският авто колос Mercedes-Benz продължава да усилва индустриалните си размери, само че в това време не съумява да понижи интервала за доставка на станалите прослувути микрочипове. Явно неналичието на чипове към момента не е преодоляна.

В устрема си да усили размера на доставките на коли до дилърите, компанията създава коли и ги изпраща " на склад ". Там готовите коли чакат скъпите съставни елементи.

`Хиляди

Производителят към този момент е запълнил всички паркинги на територията на завода в Бремен (Германия) с такива коли и е почнал да транспортира съвсем готовите модели до изоставеното летище Алкхорн. Съдейки по фотографията от Гугъл Maps, там към този момент са се събрали няколко хиляди коли.

Автомобилите са паркирани на необятната писта, която в миналото е била употребена за самолети. От фотосите се вижда, че пистата е запълнена е съвсем напълно. Има единствено дребни островчета, на които към момента няма коли. Според източници от компанията на това летище се намират модели, които нямат полупроводници, осигуряващи работата на аудиосистемата и системите за подкрепяне на лидера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР