Германските власти в областта Хесен започнаха разследване на поделението Opel

...
Германските власти в областта Хесен започнаха разследване на поделението Opel
Коментари Харесай

Автомобилният производител Opel е също обект на разследва за предполагаем дизел гейт



Германските управляващи в региона Хесен започнаха следствие на поделението Opel на автомобилната формация PSA Group за хипотетична дизелова машинация, включваща манипулиране на програмен продукт, отчитащ изгорелите газове на дизеловите коли, заяви в понеделник немският вестник " Билд ".

Освен инспекцията на транспортни средства, чака се управляващите също по този начин да претърсват фирмени офиси на компанията. Според " Билд ", към 95 хиляди автомобила на " Опел " са наранени от хипотетичната софтуерна машинация, като става въпроса за марките Insignia, Zafira и Cascada. Всички наранени коли са били създадени през 2012-а, 2014-а и 2017-а година.

Трябва да се има поради, че по-рано този месец компанията Opel разгласи че се опълчва на новата държавна стратегия за преоборудване на дизеловите коли, отбелязвайки, че " ще отнеме прекомерно дълго време " за сходно осъществяване.

Германското съдружно държавно управление реализира единодушие за ограничения, целящи да предотвратят възбраните на дизелови мотори посредством въвеждане на хардуер в колите, предопределен да управляват въглеродните излъчвания. За да бъде конфигуриран сходен хардуер, съответните транспортни средства ще би трябвало да бъдат краткотрайно изтеглен от приложимост. Преди време и от Bayerische Motoren Werke (BMW) също обявиха, че не са съгласни с новите държавни ограничения.

На този стадий от компанията-майка на Opel - PSA Groupe не предоставиха никакви мнения по информацията на " Билд ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР