Германските власти няма да разрешат на да влезе на територията

...
Германските власти няма да разрешат на да влезе на територията
Коментари Харесай

Германските власти решиха: Ливърпул няма да гостува в Лайпциг

Германските управляващи няма да разрешат на да влезе на територията на страната за гостуването си в първия мач от осминафиналите в Шампионската лига против на 16 февруари поради рестрикциите по отношение на пандемията от COVID-19. Това съобщи представител на министерство на вътрешните работи на Германия, представен от ДПА.

Потвърждение на отхвърли на достъп до Германия пристигна след формалното питане от Лайпциг до управляващите дали ще бъде направено изключение за островитяните да пътуват до Германия за дуела. " Правилото за ограничение на достъпа за идващи от Англия бе признато предишния петък и няма специфична регулация за професионални спортисти. Федералната полиция осведоми Република България Лайпциг, че в този случай няма да бъде правено особено изключение ", обявиха от министерството.

Liverpool's round-of-16 first-leg match at RB Leipzig will not be able to take place in Germany
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Германия затвори границите си за идващи пасажери с полети от страни, в които новият вариант на ковид се популяризира, като измежду тях е и Англия, без значение дали става въпрос за немски жители, или за чужденци. Мярката остава в действие най-малко до 17 февруари. Според наредбите на УЕФА клубът хазаин, в тази ситуация Лайпциг, би трябвало да позволи казуса, в противоположен случай рискува служебна загуба с 0:3. Един от разновидностите е дуелът да се изиграе на безпристрастен терен. Възможно е и да бъдат разменени семействата и в първия мач Ливърпул да одобри Лайпциг, а реваншът, плануван за 10 март, да се играе в Германия.
Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 16 февруари  Република България Лайпциг 22:00  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР