Германските власти не споделят увереността на САЩ, че Русия се

...
Германските власти не споделят увереността на САЩ, че Русия се
Коментари Харесай

Германия не споделя увереността на САЩ за нахлуване на Русия в Украйна

Германските управляващи не споделят увереността на Съединени американски щати, че Русия се готви да нахлуе в Украйна , оповестява ТАСС, цитирайки източници на " Ройтерс " в немското държавно управление.

Берлин е заинтригуван от понижаване на напрежението . Освен това източниците означават, че задачата на Германия остава бързото обновяване на договарянията в нормандския формат.

Съветникът по външната политика на немския канцлер Олаф Шолц Йенс Пьотнер и заместник-началникът на кабинета на президентската администрация на Русия Дмитрий Козак са се договорили да се срещнат при започване на януари , с цел да обсъдят спора към Украйна по време на телефонен диалог в четвъртък.
 Русия продължава да натрупа сили до Украйна
Русия продължава да натрупа сили до Украйна

Сателитни фотоси демонстрират база в Крим, цялостна бронирани транспортни средства и танкове

Западните страни и Киев упрекват Русия в подготовка на инвазия в Украйна . Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков назова сходна информация безпочвена ескалация на напрежението. Той акцентира, че Русия не съставлява опасност за никого.

Песков разяснява, че Русия в никакъв случай не е нападала никого първа . " Русия в никакъв случай не е била първата, която нападна някого ".

В същото време Песков не изключи вероятността от провокации за оправдаване на сходни изказвания и предизвести, че опитите за принудително разрешаване на рецесията в Югоизточна Украйна ще имат най-сериозни последствия. Според него Москва поставя всички вероятни старания, с цел да помогне на Киев да позволи спора в Донбас, като в същото време поддържа придържането си към Нормандския формат и Минските съглашения.
 Русия връща в бази над 10 000 бойци след учения до Украйна
Русия връща в бази над 10 000 бойци след учения до Украйна

Обяснява, че за месец тактически групи провели полева подготовка на ротационен принцип
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР