Германските власти издирват това, което според тях е дива лъвица,

...
Германските власти издирват това, което според тях е дива лъвица,
Коментари Харесай

В Берлин полицията издирва дива лъвица

Германските управляващи търсят това, което съгласно тях е дива лъвица, която съгласно известията е била видяна в югозападните околности на Берлин.

Властите за първи път бяха известени за наличието на животното, откакто няколко души - в това число полицейски офис - го видяха да преследва глиган.

В сряда се появи видео в Twitter, за което полицията счита, че е същинско, което демонстрира лъвица в гора в Kleinmachnow.

На жителите се споделя да останат на закрито, до момента в който животното бъде открито.

Ако е лъвица, не е ясно от кое място е пристигнала. Местните зоопаркове, резервати за животни и циркове споделиха, че нито един лъв не е избягал от оборудванията им.

" Не знаем от кое място идва ", сподели представител на полицията пред локалните медии.

Полицията в Бранденбург сподели на жителите на Клайнмахнов, Телтов и Щансдорф да останат на закрито в ранните часове на четвъртък сутринта заради опасността от „ избягало диво животно “, само че по-късно написа в Туитър: „ Дивото животно може да е лъвица. Зоната за предизвестие към този момент е разширена до южната част на Берлин. “

Говорителят на полицията Даниел Кийп сподели пред публичната телевизия RBB, че „ през лятото постоянно чувате известия за крокодили в плуващи езера и тогава се оказва, че всичко е било огромна патица. В този случай явно е изцяло действително. Имаме работа с лъвица, която се разхожда свободно през Телтов, Щансдорф и Клайнмахнов. “

Но Мишел Рогал, цирков шеф в Телтов, който беше разсънен от полицията в 02:00 локално време, не е толкоз сигурен.

„ Ако е лъв, ще си изям метлата “, сподели той пред вестник Tagesspiegel.

Освен себе си, жителите бяха посъветвани да държат домашните си любимци на закрито. Полицията също по този начин сподели на хората да заобикалят гората и да търсят заслон неотложно, в случай че видят лъва.

Изпратени са хеликоптери, с цел да се опитат да намерят неуловимото животно, споделиха управляващите.

В издирването вземат участие и ветеринари и ловци с успокоителни оръжия. Bild сподели, че управляващите се надяват да го заловят по човечен метод.

Властите сега считат, че може да спи в гориста околност, добави той.

Флориан Айзерло от организацията за отбрана на животните " Четири лапи " сподели пред вестник Rheinische Post, че в случай че някой се натъкне на животното, не би трябвало да се паникьосва.

„ Стойте неподвижно, запазете успокоение, пробвайте се да се насочите към безвредна зона, като да вземем за пример кола или постройка “, споделиха те.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР