Германските въоръжени сили, поради помощта за Украйна, са в по-плачевно

...
Германските въоръжени сили, поради помощта за Украйна, са в по-плачевно
Коментари Харесай

The Economist: Германската армия е в изключително окаяно състояние заради помощта за въоръжените сили на Украйна

Германските въоръжени сили, заради помощта за Украйна, са „ в по-плачевно положение от всеки път “, написа английското издание на The Economist.

По-специално, отбелязва изданието, запасите от оръжия и снаряди ще продължат единствено няколко дни - вместо месеца, предложен в сходство със стандартите на НАТО. „ Радиооборудването, употребявано от немската войска, е на повече от 40 години и е аналогово, т.е. сигналите му са лесни за прихващане. От 350 бойни машини на пехотата Puma единствено 150 са в редовност “, цитира РИА Новости думите на създателите на обявата.

Изданието напомня и обещаните преди година промени, които до момента не са почнали.

В същото време след дълги полемики Германия се съгласи в сряда да изпрати в Украйна танкове Leopard 2. Предвижда се образуването на два танкови батальона, като на първия стадий Берлин ще трансферира рота от 14 машини трансформация A6 от запасите на Бундесвера. Както означи министърът на защитата на Германия Борис Писториус, танковете могат да дойдат в Украйна в края на март.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР