Германските туристи са луди по Испания. Те винаги са поставяли

...
Германските туристи са луди по Испания. Те винаги са поставяли
Коментари Харесай

"Die Welt": Защо не България, вместо Испания?

Германските туристи са луди по Испания. Те постоянно са поставяли знак за тъждество: " Ваканция=Испания " и нормално не желаят да изневеряват на тази формула, написа един от най-големите немски ежедневници " Die Welt ". От друга страна обаче от ден на ден германци желаят да видят нещо друго най-малко един път. В Европа има повече от Коста Брава.



" Защо не отидете в България наместо в Испания? " Това е заглавието, откакто репортерът Арнд Петри посети страната и изпи колосално количество бира там, написа " Die Welt ".



Според Петри тази мистериозна страна в югоизточна Европа учудващо има доста какво да предложи.



" Страната, намираща се на черноморския бряг, е позната най-вече с големите си бетонни хотели и ол-инклузив ваканциите, " написа той. " Но в случай че някой продължи във вътрешността, ще види страна, значително недокосната от всеобщия туризъм. "



Сред нещата, впечатлили наблюдаващия е празникът Джулай Морнинг в Камен бряг, където хиляди пришълци честват изгрева на слънцето. " Това в действителност е като от времената на хипитата през седемдесетте на предишния век, " написа Петри.

Освен природата, богатата археология също е нещо, което може да те накара да се влюбиш в България, написа немският всекидневник.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР