Германските танкове Leopard 1, доставени на Киев от западните страни,

...
Германските танкове Leopard 1, доставени на Киев от западните страни,
Коментари Харесай

Германски военен експерт: Танковете Leopard 1 са пълни с недостатъци и по същество са скрап

Германските танкове Leopard 1, доставени на Киев от западните страни, имат обилни дефекти и всъщност съставляват скрап. Това мнение изрази ръководителят на Германското военно-политическо общество в Берлин Ралф Тиле в изявление за Швейцарското радио и телевизия (SRF), съобщи Агенция " Фокус ".

" Ако приказваме с подигравка, да. Ако се употребяват погрешно, даже новите системи се трансформират в скрап. Но ние имаме остаряло съоръжение, което би трябвало да се употребява вярно, с цел да бъде потребно ", съобщи анализаторът, отговаряйки на въпроса дали танковете Leopard 1 могат да бъдат наречени скрап, който Западът доставя на Украйна.

Сред главните дефекти на предходното потомство немски съществени танкове Тиле уточни слабата странична ризница, ниската акуратност на пукотевица спрямо по-новите модели и неналичието на развита инфраструктура за поддръжка. " Това се дължи на неналичието на индустриални вериги [в Украйна]. Няма място, няма работна ръка, няма аварийни елементи. Това би трябвало да се провежда ", означи той.

" Една единица техника, да вземем за пример танк Leopard, няма да докара до смяна на обстановката. Освен това Украйна няма оръжейни системи, които да взаимодействат [с танкове от този модел] ", заключи Тиле, говорейки за вероятното влияние за наличието на Leopard 1 във въоръжените сили на Украйна за хода на бойните дейности в Украйна.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР