Германските депутати не успяха да постигнат споразумение къде да са

...
Германските депутати не успяха да постигнат споразумение къде да са
Коментари Харесай

Криза в Бундестага – не могат да се разберат за разпределението на местата

Германските депутати не съумяха да реализират съглашение къде да са местата на крайнодясната партия " Алтернатива за Германия " в Бундестага преди първото съвещание на новия парламент, което се чака да бъде извършено на 24 октомври, оповестяват международни организации.

Депутатите от " Алтернатива за Германия " механически се допуска, че би трябвало да стоят в най-дясната страна, само че немски законодатели от разнообразни партии са срещу това, отбелязва " Дойче веле ".

От Народното събрание оповестиха през вчерашния ден, че депутатите от Свободната демократическа партия ще седят до депутатите от " Алтернатива за Германия ", само че през днешния ден се популяризира информация, че свободните демократи отхвърлят, което е довело до " рецесия с местата " в Бундестага.

Марко Бухман от свободните демократи декларирал, че разпределението на местата отразява политическите възгледи на партиите и има " голямо алегорично значение " за Свободната демократическа партия.

Администрацията в долната камара преди е била запланувала консерваторите, зелените и социалдемократите да бъдат ситуирани до свободните демократи.

От Свободната демократическа партия чакат въпросът още веднъж да бъде разискван на среща на комисия , която ще се организира на 13 октомври.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР