Германски военнослужещи са били отстранени от германския гвардейски батальон след

...
Германски военнослужещи са били отстранени от германския гвардейски батальон след
Коментари Харесай

Сексскандал разтърси германката армия!

Германски военнослужещи са били отстранени от немския гвардейски батальон след съмнения за полова експанзия и за съставяне на крайнодясна група, предадоха международните организации,

Обикновено военните от батальона вземат участие в церемонии по посрещане на задгранични водачи.

Свидетел е разказал, че в батальона се била формирала и крайнодясна група, включваща минимум шест военнослужещи. Те се били кръстили „ Шайката на вълците “.

Надписът на гърба пък се асоциира с това, че в началото паравоенното крило на нацистката партия е носело кафяви униформи.Лидер на тази група отправил расистки обиди против военни от задграничен генезис.

Друг представител на групата пък носил тениска с надпис, включващ цифрата 88 на гърдите и текста „ Ние сме кафяви “ на гърба. Цифрата 88 се асоциира с осмата писмен знак от латинската писменост H и с нацисткия привет Heil Hitler (Хайл Хитлер).

В последно време бе обявено за случаи на военни с крайнодесни убеждения и това безпокои държавното управление на Ангела Меркел. Сред тези военни имаше и членове на специфичните сили.

През юни батальон, ситуиран в Литва, беше отзован, след обвинявания в расистко и антисемитско държание.

Миналата година отряд от специфични сили беше разформирован поради това, че членовете му откраднали огромно количество боеприпаси и изпълнявали хитлеристки привет по време на празник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР